Accident rutier în Olt, pe DN 65, cu 7 autoturisme și un TIR implicate/ Imagini de la fața locului

Un accident rutier s-a produs, miercuri după-amiază, în Olt, pe DN 65, pe raza localității Jitaru. Nu mai puțin de șapte autoturisme au fost avariate din pricina șoferului un TIR, care a încălcat regulile de circulație.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 17.30, după ce conducătorul autotrenului, un bărbat de 60 de ani, din Oporelu, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 60 de ani, din comuna Oporelu, în timp ce conducea un TIR pe DN 65, km 72 +300 m, localitatea Jitaru, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul din fața sa, proiectându-l în cel din față, avariind în total șapte autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristina Grigorescu.

Evenimentul s-a produs într-o zonă în care se desfășoară lucrări la partea carosabilă, traficul fiind dirijat cu ajutorul semafoarelor.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale, a mai spus reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Polițiștii se află în continuare la fața locului pentru luarea măsurilor legale.

La locul evenimentului au ajuns și pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD.

„În urma evenimentului o singură persoană a fost asistată medical la fața locului și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here