Ludovic Orban, apel către români înainte de weekend: Să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers

Pentru că se anunță un nou weekend aglomerat la malul mării, Ludovic Orban a făcut un nou apel către români, în contextul numărului mare de cazuri de coronavirus din ultimele zile. Premierul îi îndeamnă să fie responsabili şi să respecte normele de protecţie sanitară. 

„Să se protejeze, să respecte normele de protecţie sanitară. Sunt lucruri simple. (…) Dacă ne îmbolnăvim, ducem boala acasă şi îi îmbolnăvim, în primul rând, pe cei dragi. (…) Trebuie să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers. Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii şi, mai ales, nu ne dorim să mai afectăm economia în niciun fel. Economia trebuie să funcţioneze, în fiecare săptămână adoptăm toate actele normative pentru a transpune în practică planul de relansare economică”, a transmis Ludovic Orban.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, joi, 1112 noi cazuri de coronavirus, pe teritoriul României fiind confirmate până în prezent 41.275 de cazuri. La ATI sunt internați 285 de pacienți, iar 25 de persoane au murit.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here