Vitezomani depistați de polițiștii din Olt pe DN65, între Slatina și Pitești. Mașina-săgeată cu aproape 200 km/oră

Un conducător auto a fost depistat, ieri, de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 65-E 574, pe porțiunea de drum Slatina-Pitești, cu o viteză de 184 de km/h, în afara localității, unde limita de viteză este de 100 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere.

Alți cinci conducători auto, au fost depistați pe același drum în timp ce conduceau autoturisme cu viteze cuprinse între 151-168 km/h.

Și aceștia au fost sancționați contravențional și le-a fost reținut permisul de conducere.

Respectivele încălcări ale legislației rutiere au fost descoperite în cadrul unei ample acțiuni a polițiștilor, ajutați de zeci de jandarmi. Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică

Cu această ocazie a mai fost depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Fărcașele, pe Drumul Județean 642, în localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, doi tineri, în vârstă de 18 și 20 de ani, din comuna Osica de Sus, au fost depistați de echipajul de jandarmi, într-un autoturism, în apropierea barajului Ipotești, având asupra lor 160 m de plase monofilament. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here