Încă un angajat al CJ Ilfov, depistat cu COVID-19 în ziua în care instituţia şi-a reluat activitatea

Încă un angajat al Consiliului Judeţean Ilfov a fost depistat pozitiv cu COVID-19, a anunţat instituţia printr-un comunicat de presă. CJ precizează faptul că toţi colegii persoanelor infectate cu COVID-19, deşi au teste negative, nu au venit la serviciu nici luni şi au fost retestaţi.

Activitatea CJ Ilfov s-a reluat de astăzi. Au fost efectuate 163 de teste și, din păcate, s-a mai pozitivat încă unul, în afară de cel de săptămâna trecută. Colegii persoanelor infectate cu COVID, deși au teste negative, nu au venit la serviciu nici azi și au fost retestați, a anunţat conducerea CJ Ilfov.

“Încă de la începutul pandemiei de coronavirus conducerea CJ Ilfov a luat măsuri eficiente de precauție. Programul de muncă a fost modificat, pe ture, fiecare angajat primește trei măști pe zi, respectarea distanțării sociale este obligatorie, au fost înființate noi săli de lucru, toate suprafețele sunt dezinfectate de două ori pe zi și vinerea are loc dezinfecția totală”, se mai arată în comunicatul de presă al CJ Ilfov.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here