VIDEO Patronul de la Casa Oltenească, BLESTEME după ce a fost condamnat la închisoare: Să dea Dumnezeu să te văd la resuscitare, la Covid-19

Omul de afaceri care controlează restaurantul Casa Oltenească din Slatina, Adrian Florin Orodel, condamnat, săptămâna trecută, la patru ani de închisoare cu executare de Tribunalul Olt în dosarul în care a fost judecat pentru evaziune fiscală, a postat, luni, pe Facebook, un filmuleț în care aruncă blesteme după ce OLT-ALERT.RO a publicat informația legată de condamnarea sa.

Filmulețul a fost postat pentru foarte scurt timp, fiind apoi șters. Înregistrarea video a apucat să fie salvată, însă, de către un cititor OLT-ALERT.RO.

„Să trăiți, sunt bine, sunt sănătos. Să dea Dumnezeu să te văd la resuscitare, la COVID-19, să vorbești cu mine de la „Matei Balș”, din Terapie Intensivă. Să fii sănătos, și tu, și ziarul tău. Să dea Dumnezeu să ți se termine și oxigenul, și să te-aducă cu fanfară la Slatina. Vă pup, la revedere!”, sunt cuvintele afaceristului slătinean din filmulețul făcut cu telefonul mobil.

Precizăm că filmulețul a fost postat la scurtă vreme după ce OLT-ALERT.RO a publicat informația legată de condamnarea lui Adrian Florin Orodel, fiind singura publicație care, luni dimineață, a făcut publică respectiva informație.

Tribunalul Olt l-a condamnat, săptămâna trecută, pe Adrian Florin Orodel la patru ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost judecat, alături de alți trei inculpați, pentru evaziune fiscală. De asemenea, el este obligat de instanță la plata sumei de 585.968 lei cu titlu de obligaţii fiscale principale (impozit pe profit şi T.V.A.), precum şi a penalităților calculate din ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data achitării integrale a debitului.

Sentința Tribunalului Olt nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea minutei. (Amănunte AICI)

Adrian Florin Orodel nu se află la prima condamnare penală. În urmă cu trei ani, el a fost condamnat de Judecătoria Slatina la trei ani de închisoare cu suspendare pentru mai multe infracțiuni, printre care s-a numărat și aceea de amenințare. Mai exact, a fost condamnat pentru înșelăciune, amenințare, conducere a unui autoturism fără să posede permis, distrugere, fals în declarații și uz de fals. Sentința a rămas definitivă prin decizia penală nr. 414, pronunţată, în martie 2018, de Curtea de Apel Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here