Mărturia Arianei, fetiţa de 12 ani care s-a internat pentru a-şi proteja mama: „Știu cât de greu i-a fost să mă crească și nu pot să spun în cuvinte”

Povestea Arianei a emoţionat pe toată lumea, după ce aceasta s-a infectat cu covid-19 şi a ales să se interneze pentru a-şi proteja mama bolnavă de cancer. Medicii din Oradea au rămas impresionaţi de comportamentul extrem de raţional al fetiţei de 12 ani. 

Ariana s-a îmbolnăvit de COVID-19 după ce a ieşit cu o fetiță de vârstă apropiată, care câteva zile mai târziu a început să aibă simptome.

“Aș face orice, știu că aș mai face-o încă de o sută de ori dacă e nevoie. Știu cât de greu i-a fost să mă crească și nu pot să spun în cuvinte. Mai am puțin și număr și minutele. Este o senzație foarte îngrozitoare atunci când tu te vezi închisă într-o cameră și toți ceilalți se plimbă pe afară, fără măști de protecție. Și tu ai ajuns în spital tocmai din cauza asta”, a declarat Ariana.

Povestea emoţionantă a ajuns şi în presă, după ce fetiţa în vârstă de 12 ani a insistat să fie internată la spital. Aceasta s-a infectat de la o prietenă care era asimptomatică şi a refuzat să rămână acasă pentru a o proteja pe mama ei.

Cele două sunt nedespărţite de la naştere, pentru că mama își crește singură fiica în urma unei tragedii în familie. Relaţia lor este una strânsă, iar acest lucru s-a putut observa din dorinţa arzătoare a fetiţei de a-şi proteja singura persoana care este în viaţă pentru ea.

De atunci fetiţa s-a maturizat foarte mult, devenid sprijin pentru mama ei. A luptat împreună cu ea pentru a fi cât mai mult timp împreună, iar acest lucru se întâmplă şi acum, când feţita stă singură în spital pentru a se trata coronavirus.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here