Tăriceanu contestă legea carantinării. “Lipitorul de afișe de la PNL, acum șef mare la DSP, decide să interneze un minor asimptomatic”

Sursa foto:stirilekanald.ro

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, susţine că “abuzurile sunt după colţ” în cazul legii carantinării deoarece “lipitorul de afișe de la PNL, acum șef mare la DSP, decide cu de la sine putere să interneze un minor asimptomatic în spital”.

“Se întâmplă exact ce spuneam în argumentația de a nu vota legea carantinării: abuzurile sunt după colț!

Aici aveti un exemplu: lipitorul de afișe de la PNL, acum șef mare la DSP, decide cu de la sine putere să interneze un minor asimptomatic în spital! Fără să întrebe părinții, fără să întrebe dacă are condiții de izolare acasă!

Pentru Iohannis și Orban, drepturile omului sunt vax albina! Pentru ei, pentru noi nu!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Tăriceanu a făcut referire la cazul unei minore din Galaţi, confirmată cu COVID-19, fără simptome, care și-a câștigat dreptul în instanță de a își petrece perioada de autoizolare la domiciliu, nu în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase “Sf. Cuvioasa Parascheva”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here