ALDE îl acuză pe Iohannis că face campanie electorală pentru PNL pe sănătatea românilor. „Nu face decât să scuze incompetentul Guvern”

ALDE îl acuză pe Klaus Iohannis de cinism pe motiv că „se foloseşte de tragediile românilor ca să profite electoral”. Reprezentanţii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu susţin că preşedintele a intrat în campanie „pe faţă pro PNL pe sănătatea românilor”.

Alianța Liberalilor și Democraților afirmă că Klaus Iohannis a făcut „remarci ridicole”, în momentul în care a susţinut că Guvernul condus de Ludovic Orban a gestionat criza generată de pandemia de coronavirus în România.

„Guvernul și-a făcut treaba, Președintele și-a făcut treaba, autoritățile și-au făcut treaba!” – asta a spus președintele Iohannis în declarația de ieri.

Iată „reușitele” Guvernului PNL cu care Iohannis se laudă:

• deficit bugetar: 4,17% la 6 luni;

• mai mult de 875.000 de oameni au rămas fără loc de muncă;

• împrumuturi: peste 100 miliarde lei în 8 luni;

• pensiile NU se majorează și alocatii NU se dublează;

• măsti de protecţie gratuite pentru românii din categorii vulnerabile: ZERO;

• salariul mediu net în România A SCĂZUT de la 3340 lei în decembrie 2019, la 3179 lei.

• măști achiziționate de la compania de stat UNIFARM la suprapreț, cu un adaos de 71%

Dle Iohannis, cine oare a gestionat situația în ultimele 4 luni de zile? Nu cumva Guvernul Meu? Prin asemenea remarci ridicole, Iohannis nu face decât încerce să scuze incompetentul Guvern PNL.

Klaus Iohannis a intrat în campanie pe față pro PNL pe sănătatea românilor! Iohannis rămâne același președinte cinic, care se folosește de tragediile românilor ca să profite electoral!”, este mesajul transmis de ALDE pe Facebook.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here