Dosarul 10 august: Huliganii din Piața Victoriei, judecaţi după ce s-au bătut cu jandarmii, condamnaţi cu suspendare

Sursa foto: romaniatv.net

12 persoane, acuzate de acte de huliganism, în timpul protestului Diasporei din 10 august 2018, au primit condamnări cu suspendarea executării pedepsei. Decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 poate fi contestată cu apel.

Cei 12 inculpați au primit sentințe de până la 3 ani de închisoare, potrivit ziare.com. În cazul a 11 dintre aceștia judecătorii executarea pedepsei a fost suspendată, iar o singură persoană trebuie să execute pedeapsa în penitenciar- deoarece avea o sentința veche.

Inculpaţii trebuie să plătească şi daune morale între 1.000 de lei și 1.500 de lei pentru trei dintre jandarmii care au intervenit în seară de 10 august 2018 în Piaţa Victoriei. De asemenea, daune materiale de circa 5.000 de lei trebuie să primească şi firma de salubrizare, după ce huliganii au distrus coșurile de gunoi și jardinierele din Piață Victoriei.

Iată decizia dată vineri de Judecătoria Sectorului 1:

Ionuț Mocanu: 1 an, 6 luni și 20 zile închisoare cu suspendare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 80 de zile în cadrul ADP Sector 4 sau în cadrul DGASPC – Sector 5.

Marian Bogdan: 1 an și 11 luni închisoare cu suspendare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 80 de zile în cadrul Primăriei Joița sau în cadrul Primăriei Cosoba.

Adrin Eugen Iordache: 1 an 8 luni și 20 zile închisoare și muncă neremunerata în
folosul comunității pe o perioada de 80 de zile în cadrul Poliției Locale a Sectorului I sau în cadrul DGASPC – Sector 6.

Daniel Traian Someșan: 2 ani și 8 luni închisoare cu suspendare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 90 de zile în cadrul Primăriei Stefanestii de Jos sau în cadrul Școlii Generale Stefanestii de Jos.

Claudiu Daniel Ticu: 1 an și 9 luni închisoare cu suspendare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 80 de zile în cadrul ADP Sector 2 sau în cadrul Primăriei Municipiului București – Administra?ia Cimitirelor și Crematoriilor Umane.

Ciprian- Valentin Velici: 2 ani, 1 luna și 10 zile închisoare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 80 de zile în cadrul Primăriei orașului Bocșa sau în cadrul Primăriei comunei Brezovia.

Georgian Marian Voicu: 3 ani de închisoare, dar trebuie să execute 6 ani de închisoare deoarece instanța a contopit o pedeapsa mai veche dată de Tribunalul Cluj.

Laurențiu Gabriel Ilie: 3 ani de închisoare cu suspendare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 90 de zile în cadrul DGASPC – Sector 4 sau în cadrul DGASPC – Sector 1.

Mihai Ștefan: 1 an și 7 luni închisoare cu suspendadre și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 80 de zile în cadrul Primăriei Stefanestii de Jos sau în cadrul Școlii Generale Stefanestii de Jos.

Cosmin-Nicușor Stroe: 2 ani 2 luni și 10 zile închisoare cu suspendare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 90 de zile în cadrul Bazei Sportive Roșu sau în cadrul Școlii Generale Alexandru Odobescu.

Ștefania -Aura Bădălan: 1 an 8 luni şi 20 zile închisoare cu suspenare și muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 70 de zile în ADP Sector 4 sau în cadrul DGASPC – Sector 5.

Petru-Alexandru Ciumas: 1 an 8 luni şi 20 zile închisoare și o muncă neremunerata în folosul comunității pe o perioada de 80 de zile în cadrul ADP Sector 3 sau în cadrul DGASPC – Sector 1.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here