Horoscop 31 iulie. Leii dau frâu liber imaginației

O zi reuşită. O să ne luăm avânt să facem lucruri de care ne temeam şi să-ncepem o viaţă nouă, acum, să nu mai amânăm la nesfârşit.

Vibraţia zilei este 4 şi o să-i ocrotim pe ai noştri, să fim la adăpost.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 LEU

O să apară cineva care să vă scoată la cafea, să vedeţi în ce măsură vă asortaţi ideile şi sentimentele. O să daţi frâu liber imaginaţiei să faceţi lucruri care vă reprezintă, să fie unicate şi să le vindeţi, să faceţi rost de bani.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 FECIOARĂ

O să faceţi echipă cu nişte oameni care vor să vă mai şi destindeţi şi poate ieşiţi la plajă undeva, ori vă duceţi la munte la pădure. Vă pregătiţi de o ieşire în lume, poate lansaţi un produs care o să fie bine primit de către public şi o să fie un succes şi în plan financiar.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 BALANŢĂ

Cineva cu care v-aţi înţeles destul de bine în relaţia de cuplu a devenit prea nervos, agitat, poate din cauza oboselii – trebuie să-l temperaţi. O să cam fiţi în vizorul şefilor chiar dacă lucraţi de-acasă, sau cu-atât mai mult vă monitorizează să nu trageţi chiulul – sunt cu ochii pe voi.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 SCORPION

Se poate să câştige mai mult în perioada asta partenerul de cuplu şi să vă descurcaţi mai bine cu finanţele. Întrevedere cu cineva care vă vrea într-o combinaţie partenerială de afaceri şi o să vă daţi seama imediat dacă e pentru voi sau nu.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

O să vă iasa-n cale cineva care-o să vă ţină companie zilele-astea şi poate fi o relaţie care să vă ducă mai departe – şi să fie stabilitate. Noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă dea idei şi de afaceri şi de viaţă personală, pentru că apar posibilităţi multiple.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 CAPRICORN

Vă pregătiţi de o relansare, dar e bine să vă trageţi sufletul, ca să puteţi ataca frontal obiectivul. E o companie pe gustul vostru şi poate plecaţi împreună într-o plimbare de câteva ore, să vă destindeţi, să povestiţi ce-aţi mai făcut şi ce planuri aveţi pentru mai departe.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

O să-ntâlniţi şi voi pe cineva care v-ar putea însoţi în viaţă şi să rămâneţi împreună. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce o reuşită în cariera şi bani.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 PEŞTI

O să vă fie mai uşor să vă-nțelegeți cu copiii, să-i găzduiţi pe perioada vacanţei şi pe nepoţi, la o adică. O să vă bucuraţi de o reuşită în familie, vă puneţi casa la punct, luaţi ce vă trebuie pentru interior, exterior şi-ncheiați capitolul – casă.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 BERBEC

Sunt lucruri pe care le-aţi amânat de multă vreme şi pe care vreţi să le finalizaţi şi daţi zor să lichidaţi toate restanțele. Poate vă faceţi curaj s-o porniţi la drum spre o destinaţie de vacanţă, luaţi un pic de aer şi staţi cât vă ţine buzunarul, – important e să luaţi o gură de aer fresh.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 TAUR

Vă interesaţi de şcoli, grădiniţe, cursuri online ca să vă puteţi alege ce vi se potriveşte, ori poate o faceţi pentru cei mici. O să faceţi o rezervare să staţi câteva zile prin ţară, să vă revigoraţi, c-aveţi planuri mari cu casa, cu familia şi vreţi să prindeţi puteri.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 GEMENI

O să vă puteţi reface viaţa de cuplu să fiţi şi voi în sfârşit fericiţi – o să vedeţi. Încă mai lucraţi la imaginea voastră şi-o să aveţi nevoie de un respiro, de briza mării, de o rază de soare, de o nouă tunsoare şi de o garderobă nouă.

HOROSCOP 31 IULIE 2020 RAC

Pregătiţi nişte bani pentru şcoala voastră, a copiilor şi o să vă chibzuiţi finanţele, să v-ajungă. Sunt nişte oameni în jurul vostru care vă incită la treabă, să-ncepeți lucruri noi cu care să vă reinventați şi să spargeţi tiparele, să daţi refresh total.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here