Veşti proaste pentru turiştii români care vor să plece în vacanţă în Italia. Se prelungeşte măsura carantinării

Persoanele care vor călători din România și Bulgaria către Italia, vor intra în carantină pentru două săptămâni, au anunțat oficialii italieni vineri. Restricția privind carantinarea ar fi avut termen de expirare astăzi, 31 iulie, dar a fost prelungită pe termen nedeterminat. 

Guvernul italian a decis să prelungească perioada carantinării cetățenilor români și bulgari care vor călători către Italia. Creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus a dus la adoptarea de măsuri restrictive care sunt menite să limiteze răspândirea virusului. În prezent nu a fost stabilită o dată pentru încetarea acestei măsuri, dar se preconizează că un nou termen va fi stabilit pe 15 august.

Ministerul Sănătății din Iatlia a impus restricții și mai dure în privința cetățenilor din Algeria cărora le este interyis accesul pe teritoriul țării, cu excepța unor „motive întemeiate”, conform declarațiilor făcute de Ministrul Sănătații, Roberto Speranza.

De asemenea, oficiali italieni au decis prelungirea stării de urgență până pe 15 octombrie, pentru a limita răspândirea pandemiei de COVID-19.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here