Emi Pian a fost ucis. Anunţul care a cutremurat pe toată lumea: „Fraţilor, o să fie război mare între clanuri, la Bucureşti!”

Mobilizare de proporții în poliție după ce unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Capitală, Emi Pian, a fost înjunghiat în stradă și a murit în spital. Acesta era liderul Clanului Duduianu, iar răfuiala sângeroasă a ponit de la un joc de noroc.

Se aşteaptă la o răzbunare din partea clanului Duduianu, după ce liderul lor a fost ucis.

Salut, fraţilor! Ca şi de obicei, ca şi în fiecare zi, astăzi, vin de dimineaţă cu un breaking news. Avem pe şeful clanului Duduienilor, pe Emi Pian, care a fost omorât azi dimineaţă, la ora 03:00, din cauza unui joc de barbut. Emi a fost executat cu mai multe lovituri de cuţit, în stradă. Dumnezeu să îl ierte! Fraţilor, se anunţă război mare, asta înseamnă război puternic între clanuri, la Bucureşti„, spune un internaut, într-o postare.

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din România. Surse apropiate anchetei, citate de România TV afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, a transmis Poliția Capitalei.

Cine este Emi Pian, liderul clanului Duduianu?

Clanul Duduianu a revenit în atenția publică după ce poliția a făcut mai multe descinderi la locuințele lor, într-un dosar de șantaj. Mai mulți maneliști celebri ar fi fost șantajați de membrii grupării conduse de Pian și obligați să cânte gratis la petreceri.

13 persoane au fost reținute în acet dosar. Printre numele celor șantajați de duduieni se află chiar Florin Salam și Nicolae Guță.

Emi Pian a fost arestat în 2007 pentru câteva luni, maximum un an. Potrivit actelor din dosarul de condamnare, totul a început în ianuarie 2016, într-o vila din Dobroesti (Ilfov), unde era organizată o partida de zaruri (barbut) la care participau mai multe persoane.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, împrumută persoanele care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest împrumut fiind condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% – 35%/zi.

Unul dintre jucătorii de barbut care pierduse toți banii s-a împrumutat la Emi Pian cu suma de 20.000 lei pentru a continuă jocul.

Interlopul l-a împrumutat, dar bărbatul a pierdut și acești bani. La sfârșitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here