Încă trei decese la Spitalul Caracal, unitate suport pentru COVID. O fată de 23 de ani, printre victime

Pe lângă cele două cazuri, respectiv bărbatul de 67 de ani, din Bârza, și bărbatul de 71 de ani, din Hațeg, alți trei bolnavi, dintre care doi suspecți de COVID-19, au murit în ultima zi.

Potrivit evenimentdeolt.ro, la ATI Caracal și-au pierdut viața cinci bolnavi în ultimele 24 de ore. În afară de bărbații din Bârza și Hațeg, ale căror cazuri au fost deja făcute publice, a mai murit un alt bărbat de 80 de ani, din județul Argeș.

Totodată, și o tânără de 23 de ani, cu domiciliul în municipiul Caracal, a decedat, fiind suspectă de COVID-19, după ce a ajuns la Spitalul Caracal în stare gravă și a fost internată tot la Anestezie și Terapie Intensivă. Avea sindrom febril, retard psihic și fizic și era imobilizată la pat.

Pe aceeași secție a unității medicale caracalene un alt suspect de Coronavirus, respectiv un bărbat de 73 de ani, din comuna Studina, care avea un sindrom febril și hemiplagie dreaptă, a fost declarat mort.

Surse medicale din Spitalul Municipal spun că la ora actuală aici sunt tratați 66 de pacienți pozitivi și 14 suspecți, capacitatea fiind pentru 112 pozitivi și 32 de suspecți, cu posibilitatea de extindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here