Horoscop 4 august. Balanțele primesc o sumă de bani

O să trecem în revistă ce-avem de făcut şi de spus şi să nu omitem nimic, să n-avem restanțe.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot ce depinde de noi să-i protejăm pe ai noştri.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 LEU

Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de lucru şi o să negociaţi – la sânge- până obţineţi ce v-aţi propus, c-aveţi o cotă anume, un onorariu la care ţineţi.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 FECIOARĂ

E posibil să luaţi nişte bani, dar se observă şi o cheltuială, fie ați uitat de o factură, vreo datorie, sau aţi fi amânat-o, însă va trebui s-o plătiţi totuşi.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 BALANŢA

O s-aveţi de-a face cu nişte autorităţi de la care aveţi de luat semnături, vreţi să intraţi într-o altă etapă profesioanala şi poate daţi şi vreun examen, un interviu.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 SCORPION

De undeva, poate şi din urmă vă pot intra bani şi să vă faceţi planuri de o minivacanţă, până nu trece vara, să-i duceţi undeva pe ai voştri, să vă bucuraţi cu toţii.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

O să luaţi legătura cu diverse persoane care vor câte ceva de la voi, şi o să vă pregătiţi pentru când vă-ntoarceţi din vacanţă să lucraţi – pe proiect.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 CAPRICORN

Vin mai mulţi bani, poate fi o lucrare de calibru şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar, c-o să se-ntinda şi pe o perioadă mai lungă de timp.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

Important e s-aveţi mare grijă de sănătate, să nu rămâneţi descoperiţi, să-i monitorizaţi şi pe ai voştri că să fiţi cu toţii sănătoşi – tun!

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 PEŞTI

Se poate să se profileze un proiect de anvergură şi să daţi un tun finaciar, să vă puteţi gândi şi la o casă, ori la o maşină, ca să vi le cumpăraţi, măcar una dacă nu pe amândoua.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 BERBEC

O energie debordantă şi o să faceţi acele lucruri de care vă temeaţi, dar ar fi apărut o motivaţie de ultim moment – poate v-aţi îndrăgostit.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 TAUR

Sunt nişte acte pe care trebuie să le luaţi de la semnat şi o să faceţi progrese la slujbă, în carieră, şi poate vă continuaţi şi nişte studii.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 GEMENI

Se conturează o colaborare, pot fi şi mai multe chiar, pe termen scurt, şi să vă prindă bine nişte bani în plus c-aveţi cheltuieli, nu glumă.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 RAC

O să primiţi ok-ul pentru o lucrare, poate reactualizaţi şi nişte acte şi o să vă rezolvaţi nişte chestiuni importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here