Un bărbat și-a omorât tatăl după ce l-a înjunghiat și l-a lovit brutal. Ce l-a făcut să recurgă la asta

Un bărbat din Botoșani și-a omorât tatăl după ce l-a înjunghiat și l-a lovit de 30 de ori cu pumnul în cap, spunând că l-a văzut pe diavol în acesta.

Bătrânul în vârstă de 74 de ani a decedat în noaptea de luni spre marți la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani.

Tragedia a avut loc luni dimineață, în satul Călăraşi. Cei doi locuiesc împreună, iar dimineaţă la locuinţa acestora a mers un ginere al bătrânului, scrie Monitorul de Botoșani.

Ginerele și-a găsit socrul într-o baltă de sânge și a sunat la 112, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie.

Fiul bătrânului era liniștit în curtea casei și a spus că și-a înjunghiat tatăl și l-a lovit de 30 de ori cu pumnul în cap pentru că l-a văzut pe diavol în acesta.

Agresorul, internat la Psihiatrie

Victima a ajuns la spital în stare foarte gravă, comă Glasgow 3, secundar unui politraumatism produs prin agresiune, cu traumatism cranio cerebral important, fracturi ale oaselor feţei, hematom cerebral, multiple fracuri costale și contuzie abdominală, potrivit UPU-SMURD Botoşani.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

„Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here