Femeie care nu a respectat izolarea, confirmată cu coronavirus. A fost depistată în afara domiciliului și s-a ales cu dosar penal

Bătrâna care s-a ales cu dosar penal după ce a plecat de acasă cu microbuzul a fost confirmată cu noul coronavirus, potrivit gorjeanul.ro.

O femeie de 71 de ani, din Gorj, este cercetată penal sub acuzația de zădărnicirea combaterii bolilor. Polițiștii i-au deschis dosar penal după ce bătrâna a ieșit din casă în timp ce era în izolare.

Bătrâna a fost găsită de poliţişti pe stradă la doar câteva zile după ce fiica ei, confirmată cu coronavirus, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești.

Femeia a stat singură în casă mai multe zile și a mâncat doar zahăr pentru că nu avea alte alimente. Zilele trecute a plecat de acasă cu microbuzul, dar a fost prinsă de polițiștii în comuna Turcinești după ce vecinii au alertat autorităţile. Oamenii legii au dus-o la spital întrucât starea ei de sănătate era precară.

În toate zilele în care a stat singură în casă, fiica bătrânei susţine că autoritățile din Turcinești nu au trecut niciodată să o vadă sau să o întrebe dacă are nevoie de ceva, deși luase legătura cu ele de mai multe ori, cu această rugăminte.

Dumitru Modrea, primarul comunei Turcinești, respinge acuzaţiile fiicei femeii.

Sursa: romaniatv.net

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here