Drama unei tinere românce. Nu mai știe nimic de mama ei rănită în explozia din Beirut. Mesajul ei a devenit viral

Deborah Faoro a postat un mesaj pe Facebook care a devenit viral, după ce a aflat că mama sa a fost rănită în explozia din Beirut.

Deborah și-a fotografiat mâna și a postat poza pe o rețea de socializare .

„Mâna este a mea. Lacrima este tot a mea”, a scris tânăra.

Deborah Faoro a spus că mama ei a rămas fără casă în urma exploziei din Beirut, iar acum nu mai știe nimic de ea, doar că este puțin rănită.

„Țara a obosit, noi am obosit”

„Datorită exploziei de ieri, mi-am dat seamă că până și Libanul arată de o mie de ori mai bine decât ceea ce avem noi”, „vreau o țară ca afară”, „trăim într-o țară de căcat”. Asta citesc eu azi în postările ce-mi apar pe Facebook. Știți ceva? Libanezii protestează împotriva guvernului de un an de zile, sunt bătuți, gazați, iar după ce au văzut că civilii nu se retrag, au început să taie curentul. Libanul are curent doar 30 de minute pe zi, asta înseamnă că atâta timp au și apă. Au ridicat schimbul la dolar, oamenii nu mai au bani pentru a mânca. Nu poți trimite sau scoate bani din țară, COVID-ul a oprit plecatul. Asta se întâmplă în râvnitul „afară”. N-am plâns că mama mea a rămas fără casă. Nici că de ieri nu mai știu nimic de ea. Știu doar că e puțin rănită, dar e teafără. Stau și petrec cu neputința mea de a face ceva. Astea sunt, astea ducem. Fiecare în sinea lui. Totuși, am plâns azi, am plâns când am citit postările de sus în care văd oamenii care orice ar fi își scuipă țara. Ne scuipă România. Asta este țara mea. Pentru că pe ea am ales-o. Aici sunt, aici stau, aici rămân. Clădesc zi de zi țara mea, cu mâna mea. Fac asta neobosit. Nu vreau o „țară ca afară”, o vreau pe a mea cu oamenii care îmi zâmbesc în inimă. Nu mă interesează ce fac ceilalți, aici sunt, aici fac. De nu clădim noi piatră cu piatră, cine să clădească? De renunțăm când ne arde soarele, cu ce ne alegem? Nu suntem decât câte un om de nu ne ținem de mână. Când ne ținem de mână nu suntem doar oameni, devenim o forță. O forță care hrănește țară noastră. Am tot secat-o în ură și frică. Am secat-o în dezbinare. Țara a obosit, noi am obosit. Asta este mâna mea, cu ea îmi clădesc țara mea. O întind înspre voi, luați-o dacă o vreți. Ridicați și voi mâna și reclădiți-vă țara!”, a scris femeia pe Facebook.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here