CRIMĂ în Olt: Un bărbat a MURIT după ce un localnic l-a lovit, năprasnic, cu o bâtă în cap

O crimă oribilă a avut loc, joi seară, în localitatea olteană Strejești, unde un bărbat a fost ucis de un alt localnic care i-a dat victimei cu o bâtă în cap. Agresorul a fost reținut de procurori.

Crima s-a petrecut în urma unui scandal izbucnit între trei persoane și victimă, în contextul unui conflict mai vechi.

La un moment dat, unul dintre agresori a pus mâna pe o bâtă și a lovit victima în cap, pe la spate. Lovitura, fulgerătoare și extrem de violentă, i-a fost fatală bărbatului rănit, Iulian Știrbu.

„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 06.08.2020, pe fondul unui conflict preexistent cu numiţii G. V., G.M. şi G. V.F., constând într-o agresiune reciprocă, victima Ş. I. din aceeaşi localitate a fost lovită în zona capului, cu un obiect dur alungit de către numitul G.V.F., fiindu-i provocată o leziune cranio-cerebrală care, la scurt timp, a condus la decesul său.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 07.08.2020 rezultă că moartea victimei Ş. I. a fost violentă, s-a produs în noaptea de 6 spre 7 august 2020, a fost cauzată de un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă epicraniană, fractură de boltă şi bază de craniu şi hemoragie intracerebrală, în condiţiile stabilite de anchetă.

Leziunea cranio-cerebrală s-a putut produce prin lovire cu un corp contondent alungit cu suprafaţă neregulată şi, cel mai probabil, lovitura craniană a avut direcţia postero -anterioară, respectiv din spatele victimei.

Leziunea de la nivelul aripii nazale stângi, plagă contuză s-a putut produce prin lovire cu un corp dur neregulat, iar leziunea de la nivelul toracelui posterior, respectiv echimoze violacee s-a putut produce prin lovire cu un corp dur”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Autorul a fost reținut, vineri dimineață, de anchetatori, care au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here