A murit copilul din Dej, ajuns în comă după ce familia l-a lăsat să fie mâncat de viermi

Copilul de nouă ani din Dej care a intrat în comă, mâncat de viermi și muște, a murit duminică, scrie Dejeanul.

Cazul a ajuns în atenția publică în urmă cu două săptămâni. El a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Cluj, cu unele părți ale corpului aflate în putrefacție, însă nu au mai reușit să îl salveze pe Valentin.

Medicii nu i-au dat șanse mari de supraviețuire încă de la început, acesta fiind conectat la aparate. La începutul săptămânii, medicii au renunțat la medicamentele care îl sedau, timp de 24 de ore, pentru a-i face mai multe investigații, însă verdictul a fost unul crunt: Valentin avea leziuni neurologice grave, mai scrie sursa citată.

Mama copilului a fost reținută încă din ziua în care s-a descoperit oribila faptă, iar judecătorii au arestat-o timp de 30 de azile. Ea este cercetată pentru tentativă de omor, însă cel mai probabil judecătorii vor schimba fapta în omor.

Săptămâna trecută ea a solicitat să fie cercetată în stare de libertate, dar magistrații Curții de Apel Cluj i-au respins cererea.

Copilul trăia într-un apartament alături de mama sa, concubinul acesteia și de bunica lui. Procurorii urmează să stabilească dacă și aceștia din urmă pot fi trași la răsoundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here