Doliu în BOR! Un preot a MURIT într-un accident de motocicletă. Regulile de la care s-a abătut părintele

Scene de coşmar în urma unui accident produs în localitatea Cărbunari din Maramureş. Un preot a murit, după ce a intrat cu motocicleta scăpată de sub control în trunchiul unui copac de pe marginea drumului. Părintele Adrian Marian Ioan Ieremi nu avea permis de conducere, iar motocicleta cu care ieşise să se plimbe nu era înmatriculată.

Accidentul în care preotul şi-a găsit sfârşitul a avut loc duminică, în jurul orei 15. Părintele s-a urcat pe o motocicletă şi a plecat la plimbare, chiar dacă nu avea permis de conducere. La un moment dat, a pierdut controlul şi a ieşit de pe şosea.

“La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Totodată, polițiștii au constatat că motociclistul nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei și că motocicleta este neînmatriculată”, au precizat poliţiştii din cadrul IPJ Maramureș, conform actualmm.ro.

Moartea părintelui Ieremi a fost anunțată și de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului.

“Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 15:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării.

Dumnezeu să-l ierte și veșnică să-i fie pomenirea din neam în neam!

Biroul de Presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here