Paul Stănescu, mesaj pentru filialele PSD: Este exclus să se amâne iar alegerile locale. Putem obține un rezultat peste așteptări

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, afirmă într-un mesaj intern trimis filialelor județene social-democrate și ajuns în posesia ȘTIRIPESURSE.RO, că este exclus să mai intervină o amânare a alegerilor locale.

Partidul poate să obțină „un rezultat peste așteptări” la scrutinul din 27 septembrie, a afirmat Paul Stănescu.

„Dragi colegi, alegerile vor avea loc pe 27 septembrie. Este exclus să mai intervină o nouă amânare. Au rămas mai puțin de 50 de zile până la alegeri. De ceea ce vom face în acest interval va depinde soarta partidului nostru. Nu mai e mult, deci vă rog să ne mobilizăm la capacitate maximă. Suntem partidul cu cei mai mulți primari și trebuie să ne luptăm cu toate forțele noastre pentru a ne menține acest statut, care arată forța PSD. Am încredere că știți bine ce aveți de făcut pentru a obține victoria. Ați arătat-o de atâtea ori în trecut – o putem arăta și acum. Am convingerea că, dacă ne mobilizăm bine putem obține un rezultat peste așteptări. Vă doresc mult succes!”, le-a scris Paul Stănescu social-democraților din teritoriu.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here