Șoferii care trec prin comuna Schitu, luați la bani mărunți de polițiști. Au fost aplicate amenzi de mii de lei

Polițiștii care asigură o bună funcționare a lucrurilor în comuna Schitu, comună aflată în carantină pentru două săptămâni, au aplicat amenzi de mii de lei în urma filtrelor efectuate.

Oamenii legii au retras și trei certificate de înmatriculare.

„Intrările și ieșirile din comuna Schitu au fost instituite filtre, echipele mixte formate din polițiști și jandarmi verificând îndeplinirea condițiilor legale pentru intrarea, respectiv ieșirea, din localitate. În interiorul localității acționează echipe mobile care asigura ordinea și linistea publică, precum și respectarea măsurilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

În urma activităţilor desfășurate în această localitate, oamenii legii au controlat aproximativ 1.100 de autovehicule și au legitimat peste 1.300 de persoane”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Pentru neregulile găsite au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 pentru nerespectarea prevederilor circulației pe drumurile publice și două pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020. Valoarea totala a sancțiunilor aplicate pe raza acestei localități este de 9.845 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here