Carantină Schitu: Polițiștii olteni, controale la sânge pentru toți cei care trec prin zonă. S-au aplicat și amenzi

Noi filtre făcute, ieri, pe raza comunei Schitu, comună aflată în carantină de trei zile. Polițiștii au legitimat mii de persoane, aplicând și amenzi pentru numeroasele nereguli descoperite.

La intrarile și ieșirile din comuna Schitu au fost instituite filtre, echipele mixte formate din polițiști și jandarmi verificând îndeplinirea condițiilor legale pentru intrarea, respectiv ieșirea, din localitate.

„În urma activităţilor desfășurate în această localitate, oamenii legii au controlat peste 600 de autovehicule și au legitimat aproximativ 1.000 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, dintre care 17 pentru nerespectarea prevederilor circulației pe drumurile publice și una pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate pe raza acestei localități este de aproximativ 6.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Totodată, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare, întrucât autovehiculul respectiv avea inspecția tehnică periodică expirată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here