Emil Moț: Elevii de 10 la Bac și Evaluare Națională își pot ridica premiile de la Primăria Slatina

Elevii din Slatina care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională își pot ridica premiile de la Direcția Economică a primăriei.

Din păcate, pentru că suntem în plină pandemie de COVID-19, ceremonia de premiere a bravilor elevi nu va mai putea avea loc. Aceștia au fost felicitați, din nou, pe Facebook, de primarul Emil Moț, care i-a anunțat că, de azi, își pot ridica premiile acordate de primărie.

„Dragi elevi de nota 10,

În primul rând vă felicit din suflet pentru rezultatele deosebite pe care le-ați obținut la evaluarea națională și examenul de bacalaureat!

Deși anul acesta este unul atipic, iar ceremonia de premiere nu va mai putea fi susținută din cauza contextului pandemic, în continuare îmi voi onora promisiunea, și începând chiar de astăzi, fiecare elev cu rezultate de zece la examenele mai sus menționate va putea merge cu actul de identitate la Direcția Economică pentru a-și revendica premiul”, a anunțat primarul Slatinei.

Consiliul Local Slatina a aprobat, în ședința ordinară de ieri, proiectul inițiat de primarul Emil Moț pentru premierea elevilor care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat și la Evaluarea Națională.

Astfel, fiecare elev merituos va primi câte 1000 de lei din partea municipalității.

Lista cu elevii merituoși ce vor fi recompensați de municipalitate pentru performanța lor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here