Liviu Voiculescu a PIERDUT PROCESUL!

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a pierdut procesul cu administratorul site-ului OLT-ALERT.RO, Costel Mirea.

Cauza, înregistrată sub numărul 12464/311/2019 la Judecătoria Slatina și având drept obiect pretenții din partea reclamantului, a rămas definitivă.

În cererea de chemare în judecată, Liviu Voiculescu invoca faptul că, prin publicarea unor articole de presă în OLT-ALERT.RO, i s-ar fi adus grave prejudicii de imagine și i s-ar fi știrbit demnitatea, onoarea, reputația și prestigiul profesional. De fapt, procesul intentat celui care conduce OLT-ALERT.RO a fost o manevră ieftină de intimidare menită să oprească publicarea unor articole critice la adresa reclamantului, Liviu Voiculescu dovedind astfel că, deși este o persoană publică, e departe de a-și putea asuma un asemenea statut.

Articolele pe care el le-a incriminat s-au bazat pe declarații ale colegilor săi de partid, pe actele sale politice manifestate în structurile partidului din care face parte sau pe informații de notorietate, așa cum este cea care face referire la calitatea domniei-sale de inculpat într-un proces penal.

Împotriva liderului PNL Olt nu au fost folosite atacuri la persoană și nu au fost îndreptate acuzații de natură a-i știrbi demnitatea, onoarea, reputația și prestigiul profesional. Așa încât procesul intentat de șeful liberalilor din Olt a fost un bluf, situație de care se folosesc, uneori, oamenii politici cu suflu mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here