Marius Oprescu, președintele PSD Olt: Vom avea o campanie pozitivă, curată și corectă. Prioritatea noastră: să investim în Olt

Marius Oprescu, președintele PSD Olt și al Consiliului Județean Olt, susține că partidul pe care îl reprezintă va desfășura o campanie electorală pozitivă, curată și corectă, în care se va vorbi de proiectele și planurile de viitor.

Un astfel de dialog cu oamenii va fi purtat din perspectiva priorității social-democraților olteni, aceea a investițiilor.

Marius Oprescu: “În 2020, ne aflăm într-un context dificil, în care prioritățile s-au schimbat și care nu ne mai permite să le vorbim cu ușurință oltenilor.

Avem, însă, un calendar al alegerilor pe care Guvernul l-a stabilit, în plină pandemie și, pe care, trebuie să-l respectăm, pentru a demonstra că nu ne e frică de un sistem opresiv și avem cu ce să apărem în fața dumneavoastră, din punct de vedere administrativ.

Pe tot parcursul acestei perioade electorale, vă vom prezenta o campanie pozitivă, curată și corectă, în care vom vorbi despre proiectele și planurile de viitor, pe care le vom realiza, alături de întreaga Echipă PSD Olt, pentru că prioritatea noastră permanentă a fost, este și va fi: să INVESTIM ÎN OLT.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here