Un fost ofițeraș de poliție, eschivă nefericită la un articol apărut în OLT-ALERT.RO

Un fost ofițeraș de poliție, azi politician cu pretenții mai înalte decât propria statură publică, încearcă să ne convingă de faptul că procesul pe care ni l-a intentat și pe care nu a fost în stare să îl ducă la bun sfârșit, neprezentându-se la prima ședință, nu este o cauză pierdută.

Cum ar veni, el nu a pierdut procesul pentru că litigiul nu s-a judecat pe probe, conform procedurii, până la capăt. Așa este: instanța i-a anulat cererea de chemare în judecată pentru că apărătorul său nu s-a prezentat la primul termen și nici nu a depus nimic la dosar din care să reiasă imposibilitatea de a fi în sala de judecată.

În sprijinul celor afirmate se joacă, și el, cu niște termeni juridici, spunând că procesul nici nu a intrat pe rol, deși a fost stabilit un termen pentru părți, s-a dat o hotărâre judecătorească în baza căreia trebuie să plătească cheltuieli de judecată și s-a acordat termen pentru calea de atac.

Domnia-sa, fostul ofițeraș, mai invocă o eroare judiciară care ar fi împiedicat desfășurarea procesului, deși a avut la dispoziție nu mai puțin de 30 de zile să facă apel la hotărârea pronunțată de instanță.

Concluzia tuturor acestor argumente este că procesul a fost pierdut de fostul ofițeraș.

În fine, din toată tirada-i postată pe o rețea de socializare nu am putut reține decât o sintagmă logică: amenințarea, lăsată să plutească în aer, la adresa noastră, că va deschide un alt proces. Nu este pentru prima oară când, neputându-și controla nervii, aruncă astfel de amenințări. Ce să-i faci? Apucături de politician chinuit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here