Numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 la Spitalul Schitu Greci a ajuns la 67. Cele mai noi informații despre focar

Numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci a ajuns la 67, informează, vineri, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Este vorba de 21 de cazuri înregistrate în rândul personalului angajat și de 46 de pacienți, dintre care două persoane sunt internate în Spitalul Caracal.

Reamintim că a avut loc și un deces. Este vorba de o femeie de 80 de ani, internată la Spitalul Slatina și confirmată pozitiv cu noul coronavirus în aceeași zi. Ea a fost transferată la Spitalul Caracal, unde, în urmă cu trei zile, a murit. Pacienta mai suferea de insufucuență cardiacă congestivă și de demență senilă.

Focar rămâne în observație.

Județul Olt a depășit 1.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, 35 de infectări având loc în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. De asemenea, a crescut și numărul deceselor provocate de noul coronavirus, ultima victimă fiind un bărbat de 44 de ani, din Slatina, care a murit în noaptea de joi spre vineri la spitalul din Slatina, după ce i se administrase plasmă adusă din Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here