VIDEO/ PSD Olt, depunere de candidaturi la BEJ în condiții de pandemie. Oprescu: Sper ca guvernul să fie în stare să organizeze alegerile ca ele să nu devină un pericol pentru cetățeni

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Județean (BEJ), candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Olt respectând măsurile anti-COVID. „Sper ca guvernul să fie în stare să organizeze aceste alegeri, ca ele să nu devină un periocol pentru cetățeni”, a declarat, la ieșirea din sediul BEJ, Oprescu.

Reprezentanții Partidului Social Democrat au intrat în incinta BEJ cu masca de protecție pe față și respectând măsura distanțării sociale.

„Am spus-o încă de când am lansat această campanie: suntem într-un an dificil și avem o campanie atipică. În sediul BEJ am intrat și am făcut o poză cu măștile pe figură. Este, deci, un lucru inedit. Noi încercăm să păstrăm distanțarea socială față de cetățenii din județul Olt, dar, în același timp, încercăm să fim alături de ei prin toate celelalte metode, prin on-line, prin intermediul presei care, de fiecare dată, ne-ați prezentat foarte obiectoiv pozițiile și mulțim jurnaliștilor pentru acest lucru. Practicăm și mersul din poartă în poartă, dar, așa cum spuneam, respectând măsura de distanțare socială și pe cea a purtării măștii, astfel încât să-i protejăm pe oameni”, a declarat Marius Oprescu.

El și-a exprimat speranța că Guvernul Orban va ști să organizeze alegerile locale din septembrie într-un fel în care ele să nu pună în pericol sănătatea oamenilor.

„Atâta timp cât suntem în calendar, suntem obligați cu toții să participăm la alegerile locale și sper ca guvernul să fie în stare să organizeze aceste alegeri, ca ele să nu devină un periocol pentru cetățeni”, a mai precizat Marius Oprescu.

O dată cu depunerea candidaturii sale a fost depusă și lista celor care candidează pentru calitatea de consilier județean.

Alegerile locale vor avea loc în data de 27 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here