Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Județean (BEJ), candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean. Totodată, a fost depusă lista candidaților social-democrați pentru calitatea de consilier județean.

După depunerea dosarelor, Marius Oprescu a declarat că, și de această dată, organizația județeană a PSD va face o campanie pozitivă, sub sloganul „Investim în Olt”. De asemenea, PSD Olt vine, ca și în trecut, cu o echipă profesionistă, cu experiență în administrația publică.

„Astăzi am depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean și candidaturile pentru lista consilierilor județeni, pentru 2020 – 2014, a Partidului Social Democrat – Organizația Olt. 

Ca de fiecare dată, suntem organizați. În trecut, am știut să facem o campanie pozitivă, iar anul acesta ne-am propus, de asemenea, să facem acest lucru, sub dezideratul campaniei «Investim în Olt». Cred că am venit și de această dată cu o echipă coerentă, profesionistă și cu experiență în administrația publică. Avem și oameni noi, avem și oameni care au mai fost consilieri județeni, care știu ce au de făcut, care știu să se prezinte în fața cetățenilor din județul Olt, să le preia ideile și să le transpună în proiecte, astfel încât tot ceea ce facem la Consiliul Județean să fie în interesul oamenilor”, a declarat Marius Oprescu.

Candidatul social-democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Olt a ținut să le mulțumească oamenilor pentru susținere, transmițându-le că, pentrj 2020-2024, PSD Olt are un program cu multe investiții și, în același timp, realizabil.

„Le mulțumim oamenilor pentru susținerea pe care ne-au arătat-o de fiecare dată, să aibă încredere în noi, iar programul electoral pe care ni-l propunem pentru 2020 – 2024 este unul cu multe investiții, dar, în același timp, realizabil. Adică nu ne propunem himere, ci lucruri pe care știm că în cei patru ani de zile suntem în stare să le realizăm. Numai așa poți să vii în 2024 în fața oamenilor, să le spui realizările și să le ceri din nou votul”, a mai spus Marius Oprescu.

Deși, până azi, PSD Olt a adunat peste 47.000 de semnături privind susținerea candidaturilor, și campania de strângere a acestora continuă, la BEJ au fost depuse doar 35.000 de semnături, pentru că lista a fost depusă înainte de depunerea candidaturilor, pentru respectarea unui calendar precis, a mai precizat Marius Oprescu.

Alături de el s-au aflat, la depunerea candidaturii, primarul Slatinei, Emil Moț, secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu (cel care a și propus candidaturile), șefa femeilor social-democrate, Corina Sulger, consilierii județeni în funcție Mariana Matei, Cătălin Grecu și Adrian Bărbulete, candidați pentru noi mandate de aleși ai Oltului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here