STENOGRAME. Şefii clanului Duduianu, interceptaţi într-o benzinărie înainte de uciderea lui Emi Pian. “Va ieşi război”

Șefii clanului Duduianu au fost interceptați ambiental într-o benzinărie înainte de asasinarea lui Emi Pian. “Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero!”, se arată în stenogramele prezentate de Gândul.

Totul a pornit în iulie, când Denom, Seif și Aramis (primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu acesta) au fost puși sub învinuire ca urmare a unor plângeri penale formulate de maneliști celebri – precum Florin Salam și Nicolae Guță. Aceștia au spus că au fost tâlhăriți de Duduieni și reclamând o pagubă de peste 100.000 de euro. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, clanul Duduienilor i-a obligat pe mai mulți interpreți de muzică de petrecere să le remită sume de bani care ajungeau până la 100.000 de euro sau să cânte, gratis, la diverse evenimente.

“În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență, au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani – de până la 100.000 de euro – sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, au anunţat anchetatorii.

Gândul.ro a publicat o stenogramă a unei discuţii dintre Ioniță Marius-Marius, zis “Grasu” și “Aramis” – Constantin Nicolae (fiul lui Cristofor, fost lider al clanului Duduianu) într-o benzinărie. Cei doi au făcut un adevărat “plan de acțiune” împotriva manelistului Florin Salam considerat vinovat pentru că Aramis fusese agresat pe 22 iunie anul acesta la restaurantul Le Blanc” și, în consecință, este “bun de plată”. Manelistului i s-au cerut 100.000 de euro, în două tranșe a câte 50.000 de euro, pentru a mai putea să cânte undeva.

Dar nu au lipsit nici amenințările adresate lui Salam, în cazul în care acesta nu va plăti suma de 100.000 de euro, Aramis spunând că “îi va tăia limba și o să-l omoare”.

“La data de 25.06.2020, au fost efectuate activități de supraveghere video și audio, în baza mandatului de supraveghere nr. 59/UP din 23.06.2020, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, la ora 12:25, numiții Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, și Constantin Nicolae, zis Aramis, s-au întâlnit la stația peco MOL, din București, (…), ocazie cu care cel din urmă i-a transmis lui Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, că îl consideră vinovat pe Stoian Florin, zis Florin Salam, de faptul că a fost bătut la restaurantul Le Blanc, iar din acest motiv Stoian Florin trebuie să-i remită acestuia, prin Ioniță Marin-Marius, suma de 100.000 euro, în două tranșe a câte 50.000 euro fiecare, în caz contrar acesta nu va mai cânta nicăieri, îi va tăia limba lui Florin Salam și o să-l omoare”.

“ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu’ Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

GRASU : (neinteligibil) Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule, știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu’ Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here