Ameninţările interlopilor daţi în urmărire: “Nu s-a născut ăla care să ne dea de cap. Puşcăria e fix nimic”

Doi membri de seamă ai clanului Duduianu au fost dați în urmărire internațională după ce au fost arestați în lipsă pentru terorizarea maneliștilor.

Unul dintre ei, Anaser Duduianu, care amenința pe rețele de socializare.

“Terminati ma dracu cu vorbe din astea, nu s-a nascut ala sa ne dea de cap, puscaria e fix nimic! A fost frate-meu sa stea de vorba cu cineva sa il arvuneze pentru o nunta, au iesit oamenii din restaurant, doar au stat de vorba cu el. Sa moara scumpa mea maicuta si toti fratii mei daca exista ala sa ne dea de cap. O simpla discutie amicala si atat! fiecare să isi vada de ale lui”, este mesajul postat pe reţelele de socializare de Anaser Duduianu.

Reamintim că doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire într-un dosar de tâlhărie şi şantaj în care au avut loc mai multe percheziţii în data 21 iulie.

“Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie şi şantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei , sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1. Faţă de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeaşi cauză”, anunţă Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, vineri, Judecătoria Sectorului 1 a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, faţă de doi bărbaţi, membri ai unui grup infracţional, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi şantaj.

Conform site-ului Poliţiei Române, este vorba despre Ştefan Duduianu, acuzat de tâlhărie şi despre Florin Duduianu, acuzat de şantaj.

Cei doi au fost daţi în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.

În această cauză, faţă de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte 5 fiind cercetate sub control judiciar.
La data de 21 iulie, peste 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliţiei Române, au făcut 11 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman, într-un dosar penal vizând infracţiunile de tâlhărie şi şantaj.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here