Horoscop 17 august. Capricornii primesc o sumă semnificativă de bani

Veşti bune azi. Încep să se vadă rezultatele demersurilor noastre, eforturile au dat roade şi o să ne putem bucura de câştiguri morale şi materiale.

Vibraţia zilei este 8 şi o să fie-n avantajul nostru să fim mai economi.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 LEU

Se poate să luaţi o sumă de bani de pe urma unor activităţi colaterale şi să vă echilibraţi din punct de vedere financiar. Noutăţi, aflaţi răspunsurile la cererile pe care le-aţi formulat mai de mult şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut pe direcţia profesională, ca să excelaţi.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 FECIOARĂ

E momentul să lichidaţi problemele trecutului şi să deveniţi nişte oameni liberi, cu conștiinta uşoară, ca să daţi drumul proiectelor noi. Vă pregătiţi de schimbări – acasă, faceţi nişte reparaţii, poate zugrăviţi, luaţi aparatura nouă şi e posibil să vă schimbaţi şi maşină, la o adică.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 BALANŢA

Se poate să vă găsiţi o colaborare şi care să nu vă solicite din cale-afară, în schimb să vă salveze din punct de vedere financiar. E de insistat şi online ca să luaţi nişte aprobări, să rezolvaţi problema actelor şi poate le şi trimiteţi documentele personale, autentificate ca să vi se valideze un statut.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 SCORPION

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care vă poate fi rampa de lansare pentru mulţi dintre voi şi să fie, într-adevăr un succes. Se fac nişte evaluări la voi la serviciu şi o să luaţi un calificativ de top, cu care puteţi candida la o funcţie – şi o să fie o upgradare.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

E cineva plecat departe şi care-aşteaptă să vă-ntâlniţi şi dacă momentan e imposibil să vă deplasaţi, poate vine persoana respectivă la voi. O să legalizaţi o situaţie, şi-o să puteţi începe un alt proiect care să vă propulseze şi pe voi în carieră, să vă detaşaţi de marea masă a colegilor de breaslă.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 CAPRICORN

Se poate să luaţi o decizie referitoare la partenerul de cuplu şi o să i-o comunicaţi în timpul unei cine romantice, e de presupus. E posibil să vă intre o sumă consistentă de bani şi să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile, iar dacă plecaţi pe undeva să nu vă refuzaţi nimic pentru c-aveţi şi voi nevoie de un confort psihic.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să primiţi un accept, să vă fie recunoscută o diplomă, să mai faceţi nişte paşi în carieră. O întrevedere cu cineva care şi-a pus mari speranţe în voi c-o să luaţi parte la un proiect de anvergură şi care-o să v-aducă bani frumoşi în cont – vedeţi ce alegeţi.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 PEŞTI

Poate-o să urcaţi în grila salarială, sau vi se plătesc nişte ore suplimentare, şi o să luaţi mai mulţi bani în perioada asta. Poate va-ncumetați şi voi la o muncă de durată şi care să v-aducă bani, de care chiar aveţi nevoie c-o să aveţi altă casă, ori o maşină nouă.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să se-aşeze, dar or să mai fie urcuşuri şi coborâşuri până la sfârşitul anului. O energie debordantă şi o să puteţi face mult mai multe lucruri decât credeţi şi rezultatele or să se vadă şi acum şi anul viitor.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 TAUR

Poate semnaţi nişte acte imobiliare, plătiţi vreo rată, sau mai multe, practic rezolvaţi nişte probleme care trenează de multă vreme. Voi e bine să vă dozaţi eforturile ca să vă economisiţi energia, să vă păstraţi sănătatea, s-aveţi grijă şi de ai voştri, să vă puneţi cu toţii la adăpost din punctul ăsta de vedere – al sănătăţii.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 GEMENI

Poate vă faceţi programul în funcţie de preferinţele copiilor, să-i răsfăţaţi un pic, să-i duceţi în parc, într-o excursie, pe la muzee, la zoo. Se poate să vă preocupe un domeniu de studiu şi să vă înscrieți la o formă de învăţământ – probabil online şi o să vă placă, o să asimilaţi frumos materia.

HOROSCOP 17 AUGUST 2020 RAC

Poate bateţi palma pentru un contract avantajos şi o să fie cu multă muncă şi stres, dar o să luaţi şi bani ca lumea. Se-anunţă bani, se poate să câştige şi partenerul mai mult şi să aveţi un fond de rulment din care să luaţi atunci când aveţi nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here