Reportaj EXCLUSIV din locul unde a fost ucis Emi Pian. Vecinii rup tăcerea

Noi informații importante apar despre măcelul în care a fost ucis Emi Pian, liderul Duduienilor. Localnicii de pe intrarea Craiovei din cartierul Giulești, locul în care a avut loc răfuiala sângeroasă, spun că proprietarul vilei în care s-a jucat celebra partidă de barbut face trafic de țigări netimbrate iar polițiștii, care știu acest lucru, vizitaseră zona cu puțin timp înainte de crimă.

După ce au fost copleșiți de mascați zile-n șir și n-au scos o vorbă de frica interlopilor, localnicii de pe intrarea Craiovei din cartierul Giulești încep să vorbească. Urmăriți mărturiile într-un material exclusiv România TV filmat cu o cameră ascunsă.

Discuţie Reporter-Localnic

– Aici s-a jucat barbutul! Dar să vedeți voi, că încăierare a fost și aici, pe colț! (n.r. arată pete sânge pe jos)
– E sânge de-acolo?
– Da! Acolo, acolo, acolo… Păi aici l-a burdușit! De aici încoace!
– Aici l-au tocat pe ăla al lui Rinu! Nu pe Pian!
– Dar și gaborii ăștia de la 20 sunt mulți și…
– Sunt cumpărați?!
– Da, sunt!
– Le e frică de ei?
– De toți! Da-ți dai seama că nu vorbește nimeni! Cine vorbește?! Cine se bagă?! Au venit băieții ăia de la gabori, au venit și au adunat toate camerele care au fost.

Oamenii spun că proprietarul vilei în care se întâlnesc capii interlopilor pentru a juca barbut i-a mințit pe anchetatori.

Discuție Reporter- Localnică

– Ei au ieșit afară și știu, dar… Au băgat-o că au fost pe la mare! Cum pleci tu la mare și lași casa goală?! Pe bune! Sunt ai lui Tinca! Ăștia sunt cu țigări de contrabandă!
– De-aia și-au pus camerele alea?
– Da, dar le țin la mișto! Ei nu…Ei le opresc! Când știu că au “marfă” ei în casă, atunci dau drumul la camere! Să vadă Miliția! Măi, dar și Miliția, măi nene…Venea Miliția pe-aici, prin spate și era…a venit Emi, a parcat mașina undeva pe-aici. Cred că Poliția a văzut mașina lui, că cine n-o cunoaște? și a parcat direct acolo! Și a venit fratele lui Costel și le-a dat “dreptul” și au plecat!

Reamintim că liderul Duduienilor, Florin Mototolea zis Emi Pian, a fost ucis în dimineața zilei de 4 august în urma unei încăierări după o partidă de barbut. Trei oameni au fost arestați în acest dosar.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here