Mai multe vaci ale unui bărbat din Olt au murit OTRĂVITE pe câmp. Polițiștii fac cercetări în acest caz/ VIDEO TULBURĂTOR

Un bărbat din localitatea Schitu Greci a rămas fără cele patru vaci pe care le avea după ce animalele au păscut iarbă pe terenul unui vecin. Proprietarul vacilor bănuiește că iarba este otrăvită. El susține că animalele au pătruns întâmplător pe terenul vecinului, că suprafața cu pricina nu era îngrădită și că nici nu există o atenționarea scrisă despre faptul că vegetația de pe teren ar fi otrăvită. Bărbatul cere ajutorul Poliției care, susține el, nu se grăbește deloc cu cercetările, în timp ce reprezentanții IPJ Olt spun că se fac verificări în acest caz.

Totul s-a petrecut luni după-amiază, când animalele, mânate de un unchi al proprietarului, au pătruns intempestiv pe terenul extravilan al vecinului.

Bărbatul spune că a cerut ajutorul Poliției care, susține el, nu se grăbește deloc cu cercetările.

„Vacile veneau de la apă, erau cu un unchi al meu, și, deodată, au pătruns în marginea terenului pe care îl deține un vecin al meu. Doar câte o gură de iarbă au luat și gata. Am chemat echipajul de poliție de la noi să constate ce s-a întâmplat, dar nu a venit nimeni. Am anunțat și la 112, la Poliție, și nimic. Nu vrea să vină nimeni.

Terenul vecinului nu este îngrădit și nici nu e acolo nici o pancartă pe care să scrie că e otrăvit terenul”, s-a plâns proprieyarul animalelor, Iulian Lunganu.

Contactat de OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, are altă variantă, spunând că oamenii legii din localitate efectuează verificări cu privire la aspectele semnalate.

 

„La data de 17 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 de către un bărbat, din comuna Schitu, despre faptul că mai multe bovine i-ar fi decedat după ce ar fi păscut pe un teren neîngrădit. Bărbatul bănuiește că acel teren ar fi fost otrăvit.

Întrucât numărul 112 este pentru cazuri urgente, bărbatul a fost îndrumat să se adreseze postului de politie din localitate.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Schitu efectuează verificări cu privire la aspectele semnalate.

Din primele date, se pare că animalele bărbatului ar fi patruns pe un teren extravilan, care este proprietatea unei persoane din localitate”, a declarat Alexandra Dicu.

Totodată, mai spune ofițerul de relații cu oresa al IPJ Olt, este necesară efectuarea unor expertize care vor conduce la stabilirea situației de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here