VIDEO Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut procesul cu deputatul de Olt Gigel Știrbu. „Trebuie să facă rost de bani de campanie din altă parte”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut procesul cu deputatul de Olt Gigel Știrbu, în care îi cerea acestuia daune de 100.000 de euro. „Trebuie să facă rost de bani de campanie din altă parte”, a comentat parlamentarul.

Procesul s-a aflat pe rolul Tribunalului București.

„Astăzi am primit notificarea de la Tribunalul București prin care sunt informat că respinge cererea făcută de către doamna Firea ca fiind de o persoană fără calitate procesuală activă și respinge celelalte excepții invocate ca rămase fără obiect.

Îi comunic doamnei Firea sau o sfătuiesc ca, dacă are nevoie de bani pentru campania electorală, nu-i va obține de la Știrbu. Poate să facă un împrumut la CAR sau, eventual, poate să ne spună, că, poate, facem o colectă publică pentru domnia-sa și pentru afișele domniei-sale. Încă o dată se dovedește că Justiția funcționează în România”, a comentat, într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare, Gigel Știrbu.

Primarul general al Capitalei l-a acționat în instanță pe Gigel Știrbu în octombrie 2019, „considerând că i-am lezat onoarea, i-am întinat imaginea domniei sale, a instituției și a familiei spunând că autobuzele pe care domnia-sa, sau primăria, în mandatul domniei sale, le-a cumpărat nu sunt cele mai bune din punct de vedere tehnic pentru București, i-am întinat imaginea spunând că în timpul mandatului domniei-sale cultura în București are de suferit și, ca atare, domnia-sa, pentru aceste lucruri, mi-a solicitat în instanță suma de 100.000 de euro”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here