Alexandru Cumpănașu, amenințat cu moartea de un interlop: „Îți iau beregata. 3.600 de cuțite bag în tine”/ FOTO

Alexandru Cumpănașu a fost amenințat cu moartea, postând mesajul pe care l-a primit.

Alexandru Cumpănașu a fost amenințat cu moartea pe facebook. Unchiul Alexandrei Măceșanu, care militează pentru lichidarea de către autorități a clanurilor intrelope, a primit un mesaj de la un internaut, El Pacino.

„Bă omule, tu vrei să mai trăiești? Bă, să moară familia mea, unde te prind, dacă nu îți iau beregata. 3.600 de cuțite bag în tine, du-te dracu de sifonar ce ești”, i s-a transmis lui Cumpănașu.

“Aceasta amenințare, pe care o atribui clanului Duduianu, nu mai are nevoie de nicio explicație, nici măcar pentru MAI‼ O fac publică pentru ca dumneavoastră sa vedeți cât de dură este această luptă și pentru că, dacă se va întâmpla ceva, întregul stat român să-și asume răspunderea. Să nu spună că nu au știut. Acum au și plângere prealabilă‼️ România este un stat mafiot‼️”, a reacționat Cumpănașu.

Clanurilor interlope au revenit în atenția societății după ce Emi Pian a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napy. Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Ei au fost arestați preventiv, joi, pentru 30 de zile, fiind acuzați că au încercat să îl omoare pe cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu. În cauză au fost reținute trei persoane, identificate de polițiști cu inițialele „D.V., D.L. și D.I.G.”.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea în care a murit Emi Pian, în jurul orei 02.00, cei trei inculpați „l-au agresat pe numitul G.E.R., (Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în crimă) cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”.

Emi Pian a fost înjunghiat la barbut

Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv. Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului. Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană “agresivă” şi nu a deranjat “absolut niciodată pe nimeni”. “Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta”, a susţinut avocata.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here