Mașina condusă de candidatul PNL la Primăria Slatina, Liviu Voiculescu, a ajuns pe „Parchez ca un bou”/ FOTO

Autoturismul condus de președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidatul liberalilor la Primăria Slatina, apare într-o imagine postată pe pagina de facebook „Parchez ca un bou”.

Cei care administrează pagina de facebook „Parchez ca un bou” au luat la ochi și autoturismul la volanul căruia a fost văzut deseori liderul PNL Olt, după ce mașina a fost parcată într-un loc care numai parcare nu este, pe strada Crișan, vizavi de magazinul Nico Stil.

Autoturismul a fost fotografiat, iar imaginea a fost postată pe respectiva pagină de socializare.

Contactat de OLT-ALERT.RO, Liviu Voiculescu a tăgăduit că mașina ar fi a sa.

„Nu este proprietatea mea. Mulțumesc pentru atenția pe care mi-o acordați! O seară bună!”, ne-a scris, pe whatsapp, Liviu Voiculescu.

Cu toate acestea, la volanul mașinii a fost văzut în multe rânduri liderul PNL Olt. „Nuuu, e mașina lui, toată lumea știe”, susțin apropiații lui Voiculescu, sugerând că, chiar dacă nu e vorba de proprietatea sa, mașina ar aparține familiei.

1 COMENTARIU

  1. Baietii au schimbat registrul; masina respectiva nu incurca cu nimic circulatia. Mai mereu sunt masini parcate in astfel de zone pentru ca nu sunt probleme; de altfel nici politia nu-i amendeaza, pentru ca , repet, nu incurca pe nimeni-oricum este o zona fara nici-o restrictie. Sa vada masini parcate aiurea nu pe asta, ca vezi doamne, este candidatul la primarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here