Fata de 13 ani din Cilieni, Olt, dată dispărută și căutată de Poliție, a fost găsită. Minora dispărută în 18 august, de negăsit!

Fata de 13 ani din localitatea Cilieni dispărută de acasă ieri seară a fost găsită. Ea plecase cu un băiat, acasă la el. De negăsit rămâne, însă, minora de 12 ani, din aceeași localitate, dispărută luni, 18 august. Forțe impresionante, militare și civile, o caută neâncetat.

Mirela Ionela Drăguț, de 13 ani, dispărută de acasă vineri seară, a fost găsită: ea plecase cu un băiat, acasă la el, în comuna Gârcov.

„A fost găsită cea de-a doua fată dispărută. Ea plecase cu un băiat la el acasă, în comuna Gârcov. Sunt deja la Postul de Poliție”, a declarat primarul din Cilieni, Ionel Marancea.

Informația a fost confirmată și de oamenii legii.

„În urma activităţilor desfășurate, minora DRAGUȚ MIRELA IONELA a fost găsită. Aceasta a declarat că nu a victima niciunei infracțiuni pe durata plecării de la domiciliu. În prezent se află la sediul poliției”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Primarul din Cilieni spune că prima minoră dispărută rămâne încă o problemă și că tuturor le e teamă să nu i se fi întâmplat ceva rău, pentru că, până acum, nici o veste nu a apărut despre ea.

„Problema e cu prima fată dispărută: nici urmă de ea. O caută polițiști, jandarmi, sunt și vreo două persoane de la primărie. O căutăm peste tot, ne tot uităm și pe camerele de supraveghere video, că avem un sistem de 10 camere, dar nu apare, deocamdată, pe niciuna dintre ele. Sperăm să o găsim în viață și sănătoasă”, a mai spus primarul din Cilieni.

Fata, Maria Oaie, de 12 ani, aflată în grija bunicilor, pentru că părinți nu are, a plecat marțea trecută de la domiciliu și, de atunci, nu se mai știe nimic de ea.

„În data de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 18 august a.c., Oaie Maria, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40 m, aproximativ 35 de kg, față ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr șaten, tuns până umeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here