Deputatul Marius Iancu: Scriem, astăzi, o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România

Deputatul de Olt Marius Iancu a spus, sâmbătă, la congresul PSD, că formațiunea din care face parte scrie o nouă pagină și formal, organizând un congres în sistem video-conferință, din cauza pandemiei de coronavirus, dar și structural, fiind vorba de o reîntoarcere a partidului la „valorile de stânga, solidaritate și echitate, o reîntoarcere către oameni care trebuie să fie întotdeauna de primul loc”.

„Scriem, astăzi, o nouă pagină în istoria celui mai mare partid din România cu un congres PSD, online, în vremuri de pandemie.

Venim cu o echipă nouă cu o viziune nouă, din care fac parte oameni politici cu experiență, cu rezultate bune la toate alegerile de până acum, așa cum este și senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Este o reîntoarcere a partidului către valorile de stânga, solidaritate și echitate, o reîntoarcere către oameni care trebuie să fie întotdeauna de primul loc.

PSD trebuie să redevină partidul clasei de mijloc, o clasă socială care are nevoie de sprijin, care trebuie consolidată pentru că numai așa putem dezvolta România.

Datoria noastră a social democraților este să protejăm puterea de cumpărare a românilor și să le oferim un trai decent în țara noastră.

Investim în oameni, investim în Olt!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

Marcel Ciolacu a fost ales oficial președinte al PSD, cu 1.310 voturi din cele 1.450 valabil exprimate la Congresul extraordinar de sâmbătă, și a făcut apel la „o cu totul și cu totul altă abordare în interiorul partidului, dar, mai mult, în exteriorul partidului, față de români”.

Până în prezent, el a asigurat interimatul aceleiași funcții.

De partea cealaltă, fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici, care a candidat și el la șefia formațiunii, a obținut doar 91 de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here