Moartea lui Tavy Puștiu, manelistul spulberat de tren, luată la mișto: “Live, tată, live. Ultimul live, ultima țigară”

Decesul lui Tavy Puștiu este comentat în continuare pe paginile de socializare, iar un internaut a postat un mesaj de neînțeles.

Disparița fulgerătoare a lui Tavy Puștiu, mort după ce un tren a spulberat mașina în care se afla, în timp ce el făcea un live pe facebook, a fost intens dezbătută pe paginile de socializare. O rudă a lui Tavy Puștiu a postat un mesaj în care își exprima durerea și tristețea: „Dumnezeu sa te ierte, Tavy, ai fost un om bun. Nu te voi uita nici o data suflet bun. Dumnezeu sa te odihnească varu meu”. 

Sute de internauți au postat mesaje de condoleanțe, fiind solidari cu suferința apropiaților lui Tavy Puștiu. Unul dintre ei, însă, a scris: “Live, tata, live. Ultimul live, ultima tigara”. Apoi a adăugat un emoticon care râde. „Ești un om fără minte. Tu dacă erai, tot asa zicea lumea de tine. Sa îți fie rușine pentru ce. ai scris… Om fără minte ce ești.. Nu știi prin ce au trecut ei în momentul ala…”, i s-a replicat celui care a scris mesajul.

Tavy Puștiu și-a filmat moartea

Tavy Puștiu se afla cu soția sa în mașină, iar cei doi se îndreptau spre casă atunci când au ajuns la trecerea ferată. Deși în imagini pare că femeia s-a asigurat înainte de a trece, nimeni nu își explică de ce nu a văzut trenul. Cu doar câteva minute înainte să își piardă viața, Tavy Puștiu transmitea live pe o rețea de socializare, iar aceasta s-a sfârșit în momentul în care trenul a izbit mașina.

Martorii care au văzut tot sunt șocați, însă spun că mecanicul locomotivei a claxonat îndelung, dar cei doi nu au auzit semnalele din cauza volumului de la radio dat la maximum.Impactul a avut loc la trecerea ferată unde nu este o barieră instalată.

Trenul a târât mașina lui Tavi Puștiu pe o distanță de 100 de metri

Până când trenul a putut fi frânat, a târât mașina peste 100 de metri distanță, iar pe traseu au rămas piesele care au zburat la propriu de pe autoturism. Apropiații celor doi sunt șocați și spun că vina este a autorităților pentru că nu instalează o barieră.

Trenul a lovit mașina chiar dinspre partea în care stătea cântărețul, iar impactul a fost fatal, Tavy Puștiu decedând pe loc. Cea care încă era conștientă la sosirea medicilor era soția, care este internată în spital. Mecanicul locomotivei a fost testat cu alcooltestul, însă rezultatul a fost negativ.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here