Candidat Pro România, confirmat cu SARS-CoV-2. „Pe cei cu care am intrat în contact în ultima perioadă, îi rog sa fie atenţi”

Ciprian Pintilie, candidatul Pro România la funcţia de primar al municipiului Vaslui, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Pintilie le-a transmis persoanelor cu care a intrat în contact să fie precaute şi să nu ezite să ia legătura cu medicul de familie în cazul în care au simptome.

Candidatul Pro România la Primăria Vaslui a anunţat că se va interna în spital, notează Agerpres.

“E o chestiune de bun-simţ să vă anunţ că am fost testat pozitiv COVID-19. Pe cei cu care am intrat în contact în ultima perioadă, îi rog sa fie atenţi. Înainte de toate, sănătatea e cea mai de preţ. Dacă aveţi simptome, nu ezitaţi să contactaţi medicul de familie. Merg să mă internez în spital pentru a primi tratament”, a transmis Ciprian Pintilie.

Reprezentanţii Pro România au precizat că au fost luate toate măsurile de dezinfecţie, astfel încât activitatea din precampanie şi din campania electorală să deruleze în condiţii de siguranţă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here