Scene şocante! Un poştaş a fost bătut cu bestialitate într-o scară de bloc/ VIDEO

Scene șocante într-un bloc din Cluj. Un poștaș a fost bătut în scara unui bloc din Mănăștur, de un bărbat nemulțumit că i-a fost înmânat un preaviz de întrerupere a electricității.

Poștașul i-a lăsat omului plicul de la Electrica şi l-a anunţat că va fi deconectat dacă nu îşi va plăti factura. Bărbatul s-a simţit jignit şi a început să-l lovească pe poştaş, conform Bzc.ro.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secției 4 Poliție desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Cercetările au fost demarate din oficiu la data de 23 iunie, urmare a acestor imagini, ulterior fiind identificate și audiate persoanele implicate.

La data de 15 iunie, un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca.

În continuare se derulează investigații sub coordonarea directă a procurorului de caz, în vederea administrării probatoriului și tragerea la răspundere penală a autorului, anunță Poliția Cluj.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here