SUSPECT pentru moartea iubitei. Ce au găsit anchetatorii în maşina bărbatului

Oamenii legii au găsit în autoturismul criminalului care a ucis-o pe asistenta medicală mai multe pete de sânge, iar în telefonul asistentei numeroase mesaje de ameninţare cu moartea.

Muhamed Iman Mustafa, 28 de ani, suspectat că şi-a înjunghiat fosta iubită, a fost adus de poliţişti, luni seara, la Cluj-Napoca, iar acesta a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, potrivit Adevărul. Bărbatul a ucis-o din gelozie pe Ioana Valentina Catargiu, 30 de ani, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 3 dimineaţa.

După ce a înjunghiat-o, Muhamed Iman Mustafa s-a suit în maşină şi a plecat la casa părintească din satul Poeni, comune Udeşti, judeţul Suceava. Potrivit Adevărul, surse din poliţie au precizat că este vorba despre o crimă pasională, cu premeditare, tânărul fiind extrem de gelos şi refuzând să accepte că Ioana s-a despărţit de el și și-a fi găsit un alt iubit.

Anchetatorii au găsit urme de sânge în mașina bărbatului, iar în telefonul femeii, numeroase mesaje de ameninţare cu moartea, potrivit Monitorul de Suceava.

Vreme de câțiva ani, cei doi au avut o relație și s-au mutat la Cluj, unde ea lucra ca asistentă medicală. Apoi, pentru că Mohamed era agresiv, Ioana s-a despărțit de el, însă bărbatul nu a primit prea bine decizia. Duminică noaptea, tânăra a revenit la Cluj din vizita făcută părinților ei în weekend. Tânăra a venit de la autogara unde o lăsase autocarul de Suceava cu un taxi, care a lăsat-o în stradă. Avea de parcurs câțiva metri pe aleea din fața scării. Acolo a atacat-o iubitul ei. A înjunghiat-o și a fugit.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here