Cazul complicat al românului de 33 de ani ucis și îngropat în spatele unei benzinării. Ce au descoperit anchetatorii

Poliția din Cipru a deschis miercuri un dosar penal pentru crimă cu premeditare, după ce în spatele unei benzinării din Larnaca a fost găsit cadavrul îngropat al unui român de 33 de ani dat dispărut de mai bine de o lună.

Andrei P., care a dispărut pe data de 22 iulie, a fost găsit îngropat pe câmpul din spatele unei benzinării din Larnaca, după arestarea la Nicosia a unui bărbat de origine indiană, în vârstă de 26 de ani, potrivit presei locale.

Potrivit unui comunicat al poliției cipriote, în ziua dispariției, românul a plecat de acasă împreună cu două persoane în vârstă de 25, respectiv 26 de ani. Mai târziu, în aceeași zi, Andrei P. și-a sunat un prieten căruia i-a spus că a fost răpit și dus într-o zonă necunoscută, iar acolo a fost bătut și jefuit. La 20 de minute după acest apel, telefonul bărbatului a fost dezactivat.

Charalambos Zahariou, ofițerul care a preluat cazul de dispariție, a afirmat încă de la începutul anchetei că poliția a obținut dovezi potrivit cărora românul a fost răpit, iar suspecții sunt cetățeni asiatici. Au fost arestați atunci trei indivizi, dar ulterior au fost eliberați.

În cursul acestei săptămâni, în baza unor noi probe, unul dintre acești suspecți a fost din nou reținut.

Ancheta poliției sugerează că la baza crimei a fost o căsătorie fictivă. În 2018, suspectul reținut miercuri s-a căsătorit cu o femeie din România, care era la acea dată partenera lui Andrei P.. După căsătorie, cei doi români au plecat din Cipru, iar, recent, autoritățile din Cipru i-au cerut indianului să se prezinte la secție cu anumite documente și cu „soția”. Când acesta i-a cerut femeii să se întoarcă în Cipru, ea i-a cerut 2.000 de euro pentru acest serviciu.

Bărbatul a plătit suma, iar femeia s-a întors în Cipru împreună cu Andrei, însă acesta i-a cerut și mai mulți bani și de aici a pornit scandalul.

Suspectul spune că în ziua dispariției l-a bătut pe Andrei în mașină, după care l-a abandonat în câmp. S-a întors după câteva ore și a constatat că este mort, iar atunci a decis să-l îngroape.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here