Liderul PNL Olt primește o nouă palmă: Tatăl celei pe care Voiculescu a pus-o șefă la ARR candidează împotriva PNL/ DOCUMENT

Președintele PNL Olt primește încă o palmă umilitoare: tatăl celei pe care Liviu Voiculescu a pus-o șefă la Autoritatea Rutieră Română (ARR) Olt, Alina Morariu, candidează la funcția de primar al unei comune din partea Pro România.

Este vorba de Constantin Băduca, intrat în competiția pentru funcția de primar al comunei Teslui din partea partidului fondat de Victor Ponta.

„Umilitor pentru Liviu Voiculescu. Să pui pe cineva șef al unei instituții importante și rudele acestuia să candideze din partea altui partid, candidând, practic, împotriva partidului tău, asta înseamnă să nu te pricepi la politică”, a comentat un coleg de partid al liderului PNL Olt.

Nu este prima oară când Liviu Voiculescu este umilit politic, dovedind lipsa unor calități fără de care nu poți face politică.

Este vorba de păcăleala trasă șefului liberalilor olteni de primarul comunei Deveselu, care l-a lăsat să creadă că va candida pentru un nou mandat din partea, de această dată, a Partidului Național Liberal. După ce s-a tras în poza electorală cu Voiculescu și cu Ion Voicu, cel care candidează la șefia Consiliului Județean Olt, primarul din Deveselu, Ion Aliman, i-a lăsat pe liberali cu ochii-n soare, semnând dosarul de candidatură cu PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here