Profil de candidat liberal la Balș: Mădălin Teodosescu, CERCETAT PENAL pentru FURT, LOVIRE și DISTRUGERE

Foto: ziaruldeolt.ro

Candidatul PNL la funcția de primar al orașului Balș, actualul primar Mădălin Teodosescu, intră în campania electorală cu două dosare penale în care este cercetat pentru lovire, distrugere și furt. Firea adesea violentă a edilului era cunoscută de cetățeni, unii dintre ei trăind-o pe propria piele. Nu știa nimeni însă că liberalul ar putea fi și hoț de curent electric, faptă de care se fac vinovați, îndeobște, unii oameni cu situație modestă, nu personaje cu vile și salarii de mii de euro, categorie în care se încadrează și primarul Balșului.

Cel mai recent dosar este cel de furt de energie electrică din rețeaua publică de distribuție, faptă de care primarul din Balș este acuzat de o persoană care ar deține dovezi foto și video și care a anunțat Poliția și furnizorul de electricitate.

„În urma unui apel prin SNUAU 112, prin care a fost sesizat faptul că o persoană din localitatea Balș ar sustrage curent electric, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «furt calificat»”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Cel mai adesea, cei care fură curent electric sunt oameni cu venituri modeste pe care lipsa banilor îi împinge la asemenea faptă, nu personaje cu vile și salarii de mii de euro, categorie din care face parte și primarul din Balș.

Potrivit ultimei declarații de avere depuse, Mădălin Teodosescu deține în Balș un teren de aproape 1000 de metri pătrați și o vilă de 265 de metri pătrați, un autoturism Wolkswagen.

În ultimul an fiscal, el a cumulat venituri de peste un miliard de lei vechi, ceea ce înseamnă că beneficiază de un salariu lunar de peste 8.800 lei, adică aproape 2000 de euro.

Mădălin Teodosescu mai este cercetat penal și pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și distrugere, după ce, spre sfârșitul anului trecut, edilul a agresat și insultat un tânăr în plină stradă. Întreaga scenă a fost filmată de victimă, care se afla în live pe Facebook în momentul agresiunii.

„Referitor la dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunilor de «lovirea sau alte violente» și «distrugere», vă comunicăm faptul că cercetările sunt în desfășurare, urmând ca la finalizarea acestora polițiștii să înainteze dosarul către unitatea de parchet competentă, cu propuneri legale”, ne-au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.

1 COMENTARIU

  1. Inteleg ca partidele sunt in campanie electorala, dar nu inteleg dece unii isi abandoneaza omenia spunand “lucruri traznite ” ! Oare averile psd-istilor Valcov, Manda,Olguta etc in frunte cu clanul dragnist sunt % la % cinstite ? Nimeni nu va crede, iar in comparatie cu acestia Madalin Teodosescu este un inger …..asa ca incercati sa nu ignorati adevarul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here