Reabilitarea termică a Secției Pneumoftiziologie Scornicești continuă. CJ Olt va cheltui încă 2,7 milioane lei

Consiliul Județean a aprobat, în ședința ordinară de joi, documentația tehnico – economică pentru obiectivul de investiții ”Execuție termosistem corp C1 și C2 Secția de Pneumologie Scornicești”.

Este vorba de reabilitarea termică a ultimelor două corpuri de clădire ales Secției Pneumoftiziologie, secție externă a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru care Consiliul Județean Olt va cheltui peste 2,7 milioane de lei din bugetul propriu.

„E o lucrare de reabilitare termică a corpurilor de acolo. Unul dintre corpuri a fost reabilitat încă de anul trecut. Încercăm să le facem și pe celelalte două. Clădirile de la secția din Scornicești nu au fost prinse la momentul respectiv pe fonduri europene, așa cum sunt prinse cele de la spital, mai puțin corpul central, care este prins pe buget propriu. Așa le vom face și pe cele de la Scornicești, pe buget propriu.

Astăzi am aprobat documentația, apoi urmează procedura de licitare a proiectării”, a declarat, după ședință, președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt

Lucrările propuse vor asigura alinierea serviciilor medicale furnizate de Secția de Pneumologie Scornicești la standardele Uniunii Europene, se arată în referatul proiectului de hotărâre adoptat.

Valoarea exactă a investiției este de 2.710.126,653 lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here