Horoscop 28 august. Racii fac pasul spre o nouă relație sentimentală

O zi reuşită. O să descoperim o stare de confort interior şi o să putem face multe lucruri pe-ndelete, să ne atingem obiectivele.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne bucurăm de un nou început – cu dreptul.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 FECIOARĂ

Se poate să bateţi palma pentru o afacere şi să aveţi de unde să luaţi mai mulţi bani, c-or să fie nişte sume cumulate. O să vă mai şi relaxaţi, c-aţi muncit destul şi poate plecaţi pe undeva să luaţi o gură de aer c-aveţi şi cu cine să vă plimbaţi, compania e agreabilă.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 BALANŢĂ

Vă mai ocupaţi şi de casă, de treburile gospodăreşti, vă mai ajută şi ai voştri şi o să puteţi ieşi mai pe seară și la o plimbare. Se poate să vă duceţi într-o vizită prin alt oraş, într-o staţiune turistică şi să luaţi o porţie generoasă de respiro şi-o să descărcaţi acolo toate tensiunile.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 SCORPION

O să vă apucaţi de ceva care să vă facă plăcere şi-or să mai fie şi 2, 3 prieteni care să vă ţină isonul. Poate le-ntindeți o mână de ajutor unor rude care zugrăvesc, se mută, repară câte ceva pe-acasă, ori pregătesc un eveniment şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

Poate primiţi o invitaţie la un eveniment care poate avea legătură şi cu voi şi luaţi vreun premiu, vi se face reclamă. O să dispuneţi de nişte bani şi poate daţi o fugă la mare, sau poate preferaţi muntele, şi depinde practic şi de ce-şi doreşte partenerul de cuplu că plecaţi în doi.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 CAPRICORN

Se poate să vă intre bani de unde nici nu visaţi şi o să vă puteţi permite o escapadă turistică zilele-astea. Aflaţi veşti bune, vă-ntâlniţi cu cineva care vrea să fiţi împreună şi o să ieşiţi la cafea, mai tatonaţi terenul să vedeţi dacă sunt şanse să convieţuiţi.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

Poate luaţi şi mai în serios o ofertă de lucru şi vă consultaţi cu nişte oameni în care-aveți încredere şi o să daţi răspunsul de luni încolo. O să petreceţi un timp cu ai voştri, să vă simţiţi cu toţii bine, poate-aveți şi ceva de sărbătorit mâine, poimâine şi o să vă ocupaţi de pregătiri împreună.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 PEŞTI

O s-aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva cu care să vă armonizaţi, să vă fascineze persoana şi să construiţi frumos o relaţie. Sunt şanse să vă mai luaţi încă ceva de lucru ca să vă sporiţi veniturile şi să vă puneţi în evidenţă şi alte calităţi, să vă cunoască lumea şi altfel.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 BERBEC

Poate-i chemaţi pe la voi pe fraţi, surori, nepoţi, c-aveţi ceva de sărbătorit şi vreţi să fie şi ei de față, să trageţi un chef pe cinste. O să redecorați interiorul locuinţei, să vă creaţi un alt ambient, şi vă puteţi reinventa şi voi, să fie totul nou, fresh, să vă priască.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 TAUR

Va căută cu insistență cineva care vrea, neapărat, să vorbiţi, ca să ştie dacă există compatibilitate pentru o relaţie, sau nu. Anturajul vrea să mergeţi împreună la un spectacol în aer liber, ca s-aveţi spaţiu, să vă distraţi, şi poate daţi o fugă la malul mării, sau într-un parc, într-o piaţă publică.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 GEMENI

Se poate să vină cineva pe la voi şi să vă scoată şi la plimbare, dar să mai rămână în oraş o zi, două, poate chiar la voi acasă. Se poate să daţi căutare pe net, pe site-uri de mobilă, de aparate pentru casă şi să luaţi mai multe produse, chiar şi în rate, şi pare-se la preţuri mai mici decât în magazine.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 RAC

Poate v-apucaţi de nişte cursuri, vă-nscrieți la o şcoală faceţi tot ce depinde de voi ca să mai urcaţi nişte trepte în carieră. E cineva care-aşteaptă de ceva vreme să vă-ntâlniţi ca să vă ia pulsul sentimentelor, că una e la telefon, pe net, şi alta e pe viu, față-n față, în carne şi oase.

HOROSCOP 28 AUGUST 2020 LEU

Vin rude, prieteni, nu prea mulţi, ca să nu fie aglomeraţie, dar o să vă bucuraţi de prezenţa lor, mai ales că e o sărbătoare. Aţi putea pleca şi cu treabă, în scop de afaceri prin ţară, dacă nu cumva o să treceţi şi granița c-aveţi multe lucruri de pus la punct şi o să fiţi în priză, nu aşa.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here