Gheorghiță Brînaru, lansat oficial în cursa pentru funcția de primar al orașului Scornicești/ FOTO

PSD Olt și-a lansat joi, în mod oficial, candidatul la pentru funcția de primar al orașului Scornicești, Gheorghiță Brînaru. La eveniment a fost prezent președintele PSD Olt, Marius Oprescu, deputatul Marius Iancu, dar și liderii locali ai Partidului Social Democrat, în frunte cu președintele PSD Scornicești, Cătălin Ușurelu.

În prezența unei mulțimi de consistente de oameni, Gheorghiță (George) Brînaru și-a prezentat proiectele pentru oraș, dar și echipa de candidați pentru consiliul local.

La eveniment a fost prezent președintele PSD Olt, Marius Oprescu, dar și deputatul Marius Iancu.

„De-a lungul timpului, m-am tot întâlnit cu oamenii din toate zonele orașului Scornicești, din Negreni, din Mărgineni, din Mogoșești, din Constantinești, din Șuica, și toată lumea este nemulțumită, pentru că orașul a rămas parcă împietrit în trecut”, a declarat Marius Iancu.

De asemenea, liderul PSD Olt a evidențiat că majoritatea populației din Scornicești este nemulțumită de actuala administrație.

„La Scornicești știm, în urma unui studiu sociologic făcut de noi, că situația este dezastruoasă. 70% dintre oameni cred că localitatea se îndreaptă într-o direcție greșită, iar la o altă întrebare, 66% dintre respondenți sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de actuala administrație”, a spus Marius Oprescu.

După lansarea oficială a candidaturii, George Brînaru și echipa sa au mers pe străzile orașului, discutând cu oamenii pentru a le afla doleanțele și pentru a le oferi soluții la problemele ridicate de ei.

„Stimați cetățeni,
Alegerile din 27 septembrie vor defini modul în care orașul nostru va evolua în următorii ani. Aceste alegeri sunt despre viitorul nostru, despre familiile noastre și despre orașul nostru.
Consider că am datoria să vă transmit, cu sinceritate, câteva gânduri cu privire la candidatura mea la funcția de primar al dumneavoastră, al locuitorilor orașului Scornicești.
Locuiesc în Scornicești de 30 de ani, împreună cu familia, soția și cei doi copii. Am rămas aici pentru că întotdeauna am crezut în potențialul de dezvoltare al orașului și pentru că Scornicești înseamnă o parte din istoria țării.
Candidez pentru funcția de primar pentru că VREAU să reconstruim împreună orașul Scornicești! Funcția de primar reprezintă pentru mine o datorie față de dumneavoastră, cetățenii.
Scornicești trebuie să redevină un oraș dezvoltat, cu infrastructură modernă, un oraș în care tinerii să își dorească să rămână, în care turiștii să devină o prezență obișnuită, iar investitorii să găsească mediul optim pentru dezvoltarea afacerilor.
Am convingerea că pot schimba destinul acestei comunități, dar am nevoie de dumneavoastră și, în special, de încrederea dumneavoastră!
PSD este o echipă de oameni competenți, cu rezultate deosebite în activitățile pe care le-au desfășurat, buni cunoscători ai comunității, oameni cu dorință și capacitate de implicare, ce va fi pusă în slujba cetățenilor.
Vreau să dezvoltăm un oraș modern pe care să-l înscriem în circuitul valorilor europene, să-l facem din nou cunoscut și apreciat în țară și în lume.
Experiența politică și administrativă sunt convins că mă vor ajuta să aduc aici, în Scornicești, la noi acasă, mai multe investiții, mai multe realizări. Vin cu proiecte viabile, proiecte care pot schimba în bine viața locuitorilor orașului Scornicești.
Proiectele pe care vi le propun pentru perioada 2020-2024 sunt realiste, bazate pe o bună cunoaștere a comunității, a resurselor și a legislației.
Am încredere că alături de dumneavoastră și cu ajutorul Bunului Dumnezeu vom avea realizări concrete, vizibile, adevărate pentru orașul Scornicești, pentru locuitori și pentru viitorul nostru, al tuturor.
Stimați cetățeni, haideți să RECONSTRUIM împreună orașul Scornicești!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Gheorghiță Brănaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here